DE FRANZ KRAUS CORNER - Vrijwilligers bij Sv Wippolder

2.jpg

SV Wippolder drijft op de vrijwilligers binnen de club; of het nu de bardiensten, scheidsrechters, jeugdtrainers, materiaalmannen of zelfs de bestuurders zijn, alles wordt gedaan door de (ouders van) leden. Naast dat de contributie onbetaalbaar zou worden als alle functies betaald zouden moeten worden, geloven we ook dat de kracht van de vereniging bestaat uit de verbinding met en tussen de leden, en het gezellig samen oppakken van klussen hoort hierbij.

Samen zijn we Wippolder, een club waar je bij wilt horen!

Vrijwilligerscommissie

Binnen SV Wippolder zijn er eindeloos veel klussen en functies die op zoek zijn naar een geschikt lid. Daarnaast hebben we ook heel veel leuke leden, die op zoek zijn naar de mogelijkheid om zich in te zetten voor de club, maar niet weten waar te beginnen. De vrijwilligerscommissie is bedoeld om de vraag en het aanbod bij elkaar te brengen. De commissie bestaat nu uit John Körver, Peter Tjeerdsma en Jessica Oosterhof en we zijn nog op zoek naar 2 leden zodat we met een leuke club van 5 mensen. Het liefst leden die de spelers en ouders kennen van de oudere jeugdteams en seniorenteams.

Dus mocht je iets leuks willen doen, maar je weet niet zo goed wat; stuur ons een mailtje op: vrijwilliger@svwippolder.nl en we overleggen even met je wat je leuk vindt om te doen, hoeveel tijd je ervoor hebt en welke klussen we in de aanbieding hebben.

Tip: Heel veel klussen en functies kunnen ook gedaan worden met een vriendenclubje, dus gezellig en minder werk.

Functies in de aanbieding

Bij SV Wippolder is er altijd meer dan genoeg te doen. Sommige activiteiten kosten slechts eenmalig 1 of 2 uur; voor andere activiteiten gaat het om 1-2 uur per maand en voor de diehards zijn er zelfs klussen die wekelijks terug komen. Hieronder staan een aantal actuele klussen en functies, maar er is natuurlijk veel meer te doen, dus als er iets voor je tussen staat, of je hebt een idee, stuur ons een mailtje:

vrijwilliger@svwippolder.nl

Functies:

• Hoofd sponsoring
  • Juridische zaken
  • Vrijwilligerscommissie
  • Scheidsrechters
  • Assistent trainers
  • Commissiekamer
  • Materialencommissie
  • Sponsorcommissie
  • Toernooicommissie
  • Horecacommissie zaterdag

John, Peter en Jessica

Vrijwilligerscommissie  sv Wippolder

Iedere vrijwilliger bij sv Wippolder is waardevol!

Wie komt de Toernooicommissie versterken
Franz Kraus - Wippolder vrijwilliger van het 1e uur

DE VACATURE VAN DE WEEK :