Informatie Lidmaatschap - Sv Wippolder

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie Lidmaatschap

Informatie Lidmaatschap

Wijzigingen of afmeldingen voor het lidmaatschap moeten uitsluitend bij de ledenadministratie van SV Wippolder gebeuren, want alleen op die manier is er zekerheid dat de mutaties op de juiste manier worden verwerkt en daarna aan de betrokkenen binnen de vereniging en aan de KNVB worden doorgestuurd.

De juiste manier hiervoor is, door een email te sturen naar:
Ledenadministratie SV Wippolder, ledenadministratie@svwippolder.nl 

Aanmelden gaat via de website ga naar InschrijvenEerst even inschrijven dus.

Als de ledenadministratie de inschrijving verwerkt heeft, kun je 3 proeftrainingen doen.

Hierna kun je beslissen of je blijft en wordt er gekeken of er plek is in een team. Als je blijft, word je ingeschreven bij de KNVB en mag je ook wedstrijden gaan spelen.

Mocht er geen plek zijn als wedstrijd lid kun je wel blijven trainen en als er de vraag is, invallen bij wedstrijden. Je bent dan al ingeschreven bij de KNVB.

Hierna kun je beslissen of je blijft en wordt er gekeken of er plek is in een team. Mocht er geen plek zijn kun je wel blijven trainen en als er de vraag is, invallen bij wedstrijden. Je bent dan al ingeschreven bij de KNVB.


Lidmaatschappen worden aangegaan tot minimaal het einde van 1 boekjaar. Het boekjaar eindigt op 30 juni. Leden die tussentijds willen bedanken voor het lidmaatschap zijn verplicht om de contributie tot het einde van het boekjaar te betalen. Bij opzegging van het lidmaatschap, hetgeen schriftelijk of via e-mail dient te gebeuren, wordt de machtiging automatisch aan het einde van het boekjaar stopgezet.

De kosten van afmelden na 30 juni zijn minimaal 25 euro. Dit i.v.m. de kosten die hiermee gemoeid zijn.

Afmelden online via dit Afmeldformulier 
Zowel de coördinator als de ledenadministratie krijgen dan de afmelding.

INFORMATIE OVER DE CONTRIBUTIE

Bankrekeningnummer:
Het bankrekeningnummer waarop contributie kan worden overgemaakt is NL08RABO0358238080 ten name van SV Wippolder Ledenadministratie in Delft. Het is bij de Sportvereniging Wippolder gebruikelijk dat de contributie via automatische incasso wordt betaald. Hiervoor dient de op het aanmeldingsformulier afgedrukte machtiging volledig te worden ingevuld en ondertekend. Met klem wordt er op gewezen dat het lidmaatschap niet wordt aangegaan als deze machtiging niet of onjuist is ingevuld. Naast contributie worden ook opgelopen KNVB-boetes naar aanleiding van gele en/of rode kaarten via deze automatische incasso procedure doorberekend aan betrokkenen.

SV Wippolder en ING - Niemand buitenspel

Voetbal is voor iedereen. Maar voetballen kost ook geld. Denk aan de voetbalschoenen en de contributie. Soms lukt het niet om dit te betalen. Geldfit zorgt dat jij grip op je geld krijgt én houdt. Samen met ING en KNVB willen wij dat iedereen kan blijven voetballen of dat je hiermee kunt starten als jij dit wilt. Dus wil jij graag sporten, maar is contributie betalen moeilijk?

Kijk op: Voetballen, ook met weinig geld - Geldfit en Sociale Voorzieningen (devoorzieningenwijzer.nl)

 

Hier kun je de mogelijkheden zien in jouw gemeente.

Wil je meer informatie of heb jij hulp nodig bij het invullen of om te kijken wat bij jou past? Neem dan contact op met: penningmeester@svwippolder.nl

 

Contributie inning: 

De inning van de contributie gebeurt d.m.v. automatische incasso en wordt rond de data, aangegeven in tabel

"Incasso-Tijdstip" geïnd. Ieder lid verplicht zich bij het aangaan van het lidmaatschap van SV Wippolder tot het betalen van zijn of haar contributie. Ook als dit niet lukt d.m.v. automatische incasso. Het lid dient in dat geval zelf zorg te dragen voor het overmaken van de contributie op rekening van SV Wippolder. Controleer daarom aan de hand van de tabel of de contributie geïnd had moeten zijn.

 

Mocht de contributie niet kunnen worden afgeschreven of verzuimt het lid te betalen zijn wij genoodzaakt om het lid op non-actief te zetten tot er betaald, of een betalingsregeling getroffen is. Je wordt dan niet meer op het wedstrijdformulier vermeld en bent zo ook niet speelgerechtigd.

Het is daarom belangrijk dat de ledenadministratie beschikt over de juiste bankgegevens, zodat er geen problemen ontstaan met de inning van de contributie. Wijzigingen doorgeven via email: ledenadministratie@svwippolder.nl

 

2022-2023

2023-2024

Senioren

€ 299

€ 329

JO19-18

€ 292

€ 321

JO17-16

€ 273

€ 300

JO15-14

€ 255

€ 280

JO13-12

€ 239

€ 262

JO11-10

€ 227

€ 250

JO9-8 en 7

€ 212

€ 233

Smurfen

Gratis

Gratis

Niet voetballende leden

€ 72

€ 79

Donateurs

€ 47

€ 52

Zaalvoetbal

€ 247

€ 272

7 tegen 7

€ 172

€ 189

Wandelvoetbal

€ 90

€ 99

 

 Incasso-tijdstip:

Voor seizoen 2023-2024 vinden de automatische incasso’s plaats op de volgende momenten:

Kwartaal-incasso... 25 sept, 25 dec*, 22 mrt, 25 mei
Jaar-incasso...........  25 sept

*ivm administratieve handelingen en de drukte rond de feestdagen kan de contributie eerder geïnd worden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!