Nieuwsbrief Archief

Nieuwsbrief 5 februari 2021: nieuw (voetbal)jaar

5 februari 10:00  Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2021. We leven nog steeds met z’n allen met Corona en we spelen nog steeds geen competitie. Toch gaan we nog steeds voorwaarts met onze mooie vereniging.meer »

Nieuwsbrief 18 december 2020: winterstop

19 december 12:00  Hierbij de laatste nieuwsbrief van 2020. En wat een bijzonder voetbaljaar was dit. Wel voetbal, geen voetbal, dan weer wel voetbal, etc. We hebben met elkaar veel bereikt. Er zijn meer vrijwilligers dan een jaar geleden die zich graag inzetten voor onze mooi vereniging. Zo hebben we met elkaar een droom opgeschreven waarin we het heel belangrijk vinden dat er verbinding, plezier en respect is en dat we verantwoordelijk nemen voor onder andere een veilige sociale omgeving of voor onze materialen.meer »

Nieuwsbrief 30 oktober 2020: update voetbalzaken

1 november 16:15  Corona blijft ons dagelijks leven in de greep houden. De tweede golf is een feit. Het stelt onze vereniging voor lastige keuzes. Naast Corona zijn we ook bezig om de Voetbalzaken door te laten lopen. In deze nieuwsbrief lees je hierover.meer »

Nieuwsbrief 25 september 2020: voetbalzaken special

7 oktober 17:00  Het afgelopen jaar hebben we een nieuwe organisatiestructuur voor Voetbalzaken gevormd met diverse afdelingen, functies en rollen. Graag lichten we de afdelingen toe en stellen we mensen op de verschillende posities voor. meer »

Nieuwsbrief 15 augustus 2020: start van het nieuwe seizoen

21 augustus 11:15  Na het lange wachten in de corona periode is het dan eindelijk zover, we mogen weer beginnen. En ook dit jaar hebben onze vrijwilligers weer hard gewerkt om er voor te zorgen dat alles klaar is voor het nieuwe seizoen en daar wil ik iedereen hartelijk voor bedanken. In deze nieuwsbrief lees je alles over de start van het nieuwe seizoen.meer »

Nieuwsbrief 3 juli 2020: crowdfunding bestuurs- en commissiekamer

21 augustus 11:00  De commissiekamer is op zaterdag en zondag het kloppend hart van onze vereniging. Op dit moment heeft deze niet de warme uitstraling van ons clubgebouw en is het niet de meeste gezellige ruimte om clubs te ontvangen. Daarom is het tijd om onze commissie en bestuurskamer te verbouwen. Zodat deze past bij onze club. meer »

Nieuwsbrief 26 juni 2020: afsluiting seizoen 2019/2020

26 juni 9:30  Beste leden, Het is in deze bijzondere tijd van corona alweer het einde van het seizoen. En dat is ook altijd een moment dat nieuwe mensen komen maar ook dat mensen onze vereniging gaan verlaten. Daarom wil ik deze inleiding gebruiken om mensen te bedanken maar ook om nieuwe mensen aan te kondigen.meer »

Nieuwsbrief 22 mei 2020: UPDATE VOETBALZAKEN

22 mei 13:15  Beste Wippolderleden, In deze nieuwsbrief wil ik jullie graag informeren over waar heel veel van onze vrijwilligers mee bezig zijn. We hebben met een groep van ongeveer 50 mensen de droom van Wippolder vastgesteld met hierin een aantal kernwaarden. Deze droom geeft ons richting en zal ons gaan helpen met het maken van keuzes binnen onze prachtige vereniging en luidt als volgt: Wippolder is een voetbalclub die mensen verbindt, waar we respectvol, duidelijk en open communiceren, en verantwoordelijkheid nemen en met plezier komen.meer »