Stage lopen - Sv Wippolder

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Stage lopen

Stage lopen

Maatschappelijke stage natuurlijk bij SV Wippolder

Een aantal van onze jeugdleden moeten voor school een maatschappelijke stage vervullen. Het is mogelijk om dit bij SV Wippolder uit te voeren. En wat is er nou leuker dan een opdracht voor school te doen, terwijl je lekker met je hobby bezig bent? Voor je maatschappelijke stage zijn er diverse werkzaamheden, denk bijvoorbeeld aan: fluiten op zaterdag, helpen met de training van de jongere jeugd of assisteren in de commissiekamer op zaterdag.

Heb je interesse? Schrijf je dan via onderstaand formulier in. Voor meer informatie neem dan contact op met Agnes van Regteren via e-mail maatschappelijkestage@svwippolder.nl of tel.nr.: 06 - 18270905.

Als we je inschrijfformulier binnen hebben kijken we of er plaats is binnen onze vereniging. Fluit je al regelmatig en weet je dat je dit jaar je maatschappelijke stage moet lopen, maar heb je nog geen contract binnen van je school, noteer dan wel alvast de uren, dan kun je die achteraf nog invullen (wel even aan je mentor vragen of dat goed is).

Als je het snel regelt, houd je weer tijd over, want als je al een getekend contract hebt, dan hoef je niet meer naar de stagemarkten die binnenkort worden georganiseerd.


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!