Smurfenvoetbal

Logo_Wippolder_Smurfen.pngSinds januari 2014 is SV Wippolder gestart met smurfenvoetbal. Jonge kinderen in de leeftijd van 5 t/m 6 jaar wordt op spelende wijze geleerd om met een bal te spelen. Elke week lekker spelen, bewegen en plezier hebben.

Van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Kinderen kunnen meedoen vanaf 5 tot 6 jaar. De trainingstijd is woensdagmiddag van 15 tot 16 uur in de sportzaal van SV Wippolder. De eerste training is woensdag 18 september!

Om mee te kunnen doen moeten de kinderen als lid worden aangemeld bij de ledenadministratie via de website van www.svwippolder.nl . Voor de leden van het Wippolder Smurfen Voetbal wordt geen contributie geheven.
De kinderen kunnen dus gratis deelnemen op de woensdagmiddag.
Als u meer informatie wilt kunt u mailen naar coordinator-jo7@svwippolder.nl , wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.