Voetbalzaken - Sv Wippolder

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voetbalzaken

Voetbalzaken

Wanneer er geen mogelijkheid is om via de comuter sportlink te bereiken dan kan er een papieren wedstrijdformulier ingevuld worden. Deze liggen in de 2e kast in de JC-kamer.

Doet de computer het wel maar sportlink niet dan is er ook een mogelijkheid om het wedstrijdformulier middels een pdf-document in te vullen. Deze dient wel uitgeprint te worden.

Maak altijd een kopie voor Wippolder zelf.
Voor het gebruik van het kunstgrasveld zijn regels opgesteld, waaraan iedereen jong en oud zich aan dienen te houden. Het is aan de vereniging om hierop toe te zien. Spreek elkaar hier op aan. Lees hier onder de regels. (deze hangen ook in gang op het mededelingenbord)

Let in de winter vooral op de onderste items bij "Gebruik bij Winterse omstandigheden!"


Kan ik een vrijstelling (baaldag) krijgen? Kan ik voor een speler dispensatie krijgen? Wat zijn de kosten per team voor competitiedeelname? Dit zijn slechts enkele van vele vragen die verenigingen kunnen hebben. Omdat het voor verenigingen vaak een lastige klus is om de juiste informatie te vinden op de online kanalen van de KNVB, zijn de meest gestelde vragen en besproken onderwerpen nu gebundeld op 

knvb.nl/faq


De trainingstijden staan bij iedere team vermeld bij Team-informatie.
Een compleet overzicht vind je hier.
Op de website wordt rechts de afgelastingen bekend gemaakt.
Ook is het mogelijk om de afgelasting via twitter te krijgen.
Ga hiervoor naar de pagina Afgelastingen en klik bij de tweets op volgen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!