Assistent-trainer Haico Herbert getroffen door beroerte - Sv Wippolder

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Assistent-trainer Haico Herbert getroffen door beroerte

Assistent-trainer Haico Herbert getroffen door beroerte

Forum Sport 1

1 - 2

Wippolder 1

...
...
speler
22'

Competitie

1e klasse B

Datum

4 februari 2023 14:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark 't Loo
Prins Bernhardlaan 242
2273BP
VOORBURG
tel. 070-3864302

Afgelopen zaterdag is onze assistent-trainer Haico Herbert helaas getroffen door een beroerte. 

Dit gebeurde tijdens de uitwedstrijd tegen Forum Sport. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd voelde Haico zich onwel worden. Door zeer snel en adequaat handelen van zowel medische- als technische staf en omstanders, was een ambulance snel ter plaatse en kon Haico met spoed naar het Westeinde-ziekenhuis worden overgebracht. Daar is Haico de afgelopen dagen nauwgezet geobserveerd en zijn nadere onderzoeken verricht. Gistermiddag was er een heel kleine vooruitgang te bespeuren in zijn situatie: spierspanning, spierkracht en spraak lieten een lichte verbetering zien. Vandaag komt waarschijnlijk meer duidelijkheid over zijn situatie en over een plan van aanpak.

Dit voorval heeft op iedereen binnen de vereniging een ongelooflijke impact gehad. Ook op de spelers, die als een ongekend sterk collectief kort na het incident gezamenlijk hebben besloten om de wedstrijd uit te spelen en de 1-2 voorsprong voor Haico uit het vuur te slepen, wat is gelukt.

Ook voor familie en vrienden heeft deze gebeurtenis uiteraard een ongekende impact. Wij wensen Haico’s vrouw Nathalie, hun dochters Nova en Loïs en alle familie, vrienden en kennissen alle sterkte toe en hopen met heel ons hart dat het herstel voorspoedig zal verlopen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!