Bestuurslid

10-07-2021

VERSTERKING BESTUUR

Aan het begin van dit kalenderjaar hebben een tweetal bestuursleden aangegeven om met ingang van het komende seizoen terug te treden en geen nieuwe periode als bestuurslid te ambiëren. Voor het goed functioneren van onze vereniging is een goede bezetting van het het bestuur een belangrijke zaak. Met het terugtreden van 2 bestuursleden zou de bezetting van het bestuur zakken onder de kritieke massa die nodig is om een vereniging als SV Wippolder goed te leiden. Daarom zijn we op zoek naar versterking van het bestuur!

Vind je het leuk en uitdagend om mee te denken en helpen bij alles wat op en rond SV Wippolder gebeurt of wil je graag weten wat er allemaal komt kijken, neem dan vrijblijvend contact op met vrijwilliger@svwippolder.nl

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder

* = verplicht
Vacature Titel
Grensrechter GRENSRECHTER ZONDAG 2
Vrijwilligerscommissie LEDEN VRIJWILLIGERSCOMMISSIE
Penningmeester PENNINGMEESTER
Gastheer / vrouw LEDEN COMMISSIEKAMER
Bestuurslid VERSTERKING BESTUUR
Sponsorcommissie LEDEN SPONSORCOMMISSIE
(Hoofd)trainer SELECTIETRAINER voor de J017-1 van sv Wippolder
(Hoofd)trainer SELECTIETRAINER voor de J014-1 van sv Wippolder
Hoofd jeugd opleidingen HOOFD JEUGDOPLEIDING (HJO)
Scheidsrechter SCHEIDSRECHTER ZAALTEAM
Scheidsrechter "SCHEIDS, HOE LANG IS HET NOG?"