Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Activiteiten Agenda

Activiteiten Agenda

Activiteiten in deze categorie op 20 juni:

Wippolder: Kantine - Pedagogische handelen binnen de sport

Bij onze club is binnenkort deze cursus te volgen. Graag even zelf even inschrijven, zie link 
Een KNVB relatienummer is niet verplicht. Aanmelden voor 9 mei. 

De opleidingen binnen de sport in Nederland, richten zich vaak vooral op de technische, tactische, fysieke en mentale ontwikkeling. 

Het pedagogisch handelen van de trainer/leider wordt in de meeste opleidingen niet of slechts kort behandeld. Een groot gemis… want daar is juist waar de trainers veelal begeleiding in vragen! Wanneer er geen veilig sportklimaat is gecreëerd, of er geen controle is over het team, zal er van goede inhoudelijke training niet veel komen. Daar is waar deze cursus van aanbieder Arnoud Jonker van 4-Skills Soccer Academy (zie flyer) het verschil in zal brengen!! Deze cursus staat zeer hoog aangeschreven en is hierom ook opgenomen in het Nationaal Sportakkoord.

Deze opleiding kent 4 fysieke bijeenkomsten en vindt plaats op: dinsdag 10 mei, maandag 23 mei, dinsdag 7 juni en maandag 20 juni. 

Van 19:00 uur tot 21:30 uur 

Omdat deze cursus ook erkend is door de KNVB, ontvangt elke gediplomeerde voetbaltrainer maar liefst 5 KNVB licentiepunten bij complete deelname.

Lees het hele verhaal op de website van de Sportraad en ook om je aan te melden voor deze super cursus. https://sportraadvandelft.nl/2022/cursus-pedagogisch-handelen-binnen-de-sport/

  • 20 juni 2022 19:00 - 20 juni 2022 21:30
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!