Programma

Bekijk hier het wedstrijdprogramma voor de komende twee weken. Klik op de  voor extra wedstrijdinformatie zoals het adres van het sportpark, kleedkamer- en veldindeling, wedstrijdnummer, scheidsrechter en de verzameltijd.

LET OP!
De veldindeling is onder voorbehoud! Deze kan op de dag zelf gewijzigd worden als er bv afgelastingen zijn. Over de reden van de eventuele wijziging kan niet worden gediscussieerd. De veldindeling op de site gaat voor op die in Sportlink, voetbal.nl en de wedstrijdzaken app.

Onderstaand wedstrijdprogramma bevat zowel competitie (co), bekerwedstrijden (be) als vriendschappelijke wedstrijden (vr).

Bekijk hier ook het rooster voor de bar- en commissiekamerdienst voor de zaterdag.

Handleiding Bardienst en Commissiekamerdienst (zaterdag)

Er staan voor komende week geen wedstrijden op de planning