Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wippolder JO-14 1 finalist in KNVB beker na bekerthriller

30 april 2023 23:00

Op zaterdagochtend 29 April stond de halve finale op het bekerprogramma van onze JO-14 1 tegen en bij de Rijnsburgse Boys.

De start van de wedstrijd werd opgeluisterd door vuurwerk afgestoken door het Rijnsburgse thuispubliek. In de eerste helft kon door Wippolder een achterstand van 1-0 al omgezet worden in een 1-1 ruststand. Onder de aanmoediging door familie werd in de bekerthriller de winst in de 2e helft uit het vuur gesleept met een klinkende 1-3 overwinning.

Binnenkort wacht de bekerfinale tegen de winnaar van RKAVV JO14-2 tegen sv Poortugaal JO14-2.