Doe mee met Rabo ClubSupport

4 oktober 2021 14:15

Dit jaar doen we mee aan Rabo ClubSupport.

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Ben jij klant bij de Rabobank, dan kun jij van 4 tot 25 oktober je stem uitbrengen op je favoriete club SV Wippolder:

Stem nu direct in de Rabo App of online op www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Kleine moeite, groot plezier. Met de gezamenlijke opbrengst van de Grote Club Actie willen we voor de jeugd een pannakooi realiseren.

Jij stemt toch ook?

rabo.jpg