Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wippolder stapt definitief over naar de zaterdag

Wippolder stapt definitief over naar de zaterdag

30 september 2021 18:45


Wippolder gaat definitief met Zondag 1 horizontaal overstappen naar de zaterdag.

Afgelopen dinsdag 28 september is er met de spelersraad waarin spelers van het 1e en 2e zondag zitting hebben, de hoofdtrainers van zondag 1 en 2, het MT Voetbalzaken en het Bestuur gesproken over het voorgenomen besluit om horizontaal over te stappen naar de zaterdag met ons 1e zondag elftal.

Ron Buijze, Bestuurslid Manager Voetbalzaken heeft iedereen nog eens meegenomen in de overwegingen waarom het voorgenomen besluit om horizontaal over te stappen naar de zaterdag belangrijk is voor de vereniging Wippolder. Samenvattend is het dat Wippolder de ambitie heeft om in een kwalitatief goede competitie te spelen en niet wil achterblijven in een competitie die uitgehold wordt. Daarbij wil Wippolder graag Delftse en regio derby’s spelen, want dat zorgt doorgaans voor mooie sferen langs het voetbalveld en in de kantine. Want de meeste Delftse en regio clubs hebben het besluit genomen om over te stappen.

Inmiddels heeft Wippolder zich deze week ook aangemeld voor de horizontale overstap naar de zaterdag bij de KNVB nog voor deadline van 1 oktober 2021. Dit betekent concreet dat Wippolder met haar standaard team vanaf het seizoen 2022/2023 te bewonderen is op de zaterdag.

Bron: Communicatie afdeling
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!