Vier penalties bij Wippolder - Forum Sport

2628GZ
DELFT
tel. 015-2567021

Een bizarre wedstrijd weer , scheids duarte had het naar zijn zin en gaf 4 penalties in de over en weer gaande wedstrijd.

Wippolder startte sterk en maakte 1-0 door Uythof Na een kwartier kwam forum sport op gelijke hoogte. Na een kluts kwam de bal voor de voeten van de spits en het was 1-1 In de laatste 8 minuten van de eerste helft legde scheidsrechter Duarte de bal nog twee keer op de stip. Beiden keren was Forum Sport de gelukkige , 1-2 en 1-3

Na rust een Wippolder dat weer ouderswets de aanjager was. Forum heeft veel kwaliteit maar het kampioenschap was al binnen en de scheidsrechter hielp dit keer Wippolder aan een penalty. Uythof verzilver deze vierde pingel en de 2-3 was gemaakt in de 60e minuut. De manschappen werden naar voren gestuurd door trainer Mark Moen en het was na een kwartier raak door een mooie kopbal van Rob Overvliet, 3-3 Met de andere standen en de jacht op de tweede plaats op de ranglijst wilde Wippolder door. Het was invaller Richard Kasius die al snel voor de 4-3 zorgde en heel sportpark Pauwmolen liet juichen. De buit leek binnen maar de eerst volgende uitval van Forum sport betekende alweer de gelijkmaker. Koppenol maakte gebruik van een misverstand en de 4-4 stond op het scorebord.

In blessuretijd dacht Overvliet ook de 5-4 te maken maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgefloten. Na afloop werden Krassenburg en Uythof door het publiek toegezongen en kunnen de ploegen zich op gaan maken voor de laatste wedstrijd van de competitie.

Na afloop maakte John Medley en DJ marvinski er een mooie avond van in Delft.