2671NZ
NAALDWIJK
tel. 0174-626638

Evenals vorig jaar oefenden Wippolder 1 en 2 tegen Westlandia zaterdag 1 en 2.

Wippolder won op eigen terrein in Delft met 3-1 van Westlandia 2 met 3-1 door doelpunten van Ryan van den Berg, Rohit Nairrana en Domenico de Vree.

In Naaldwijk was het ook Wippolder wat de klok sloeg. De eerste 15 minuten kon de thuisploeg aardig meekomen en kwam zelf op voorsprong na een slordigheid in de verdediging van Wippolder. Beide ploegen gingen rusten met een 1-1 gelijkspel, voor Wippolder scoorde Casper Spaan beheerst na een steekbal van Daley Uythof.

Na rust werden de vele kansen wel goed afgerond en liep de ploeg van trainers Mark Moen en Haico Herbert al snel uit. Een aantal mooi opgezette aanvallen werd afgerond door Ricardo van Heyst , Yannick Prade en twee maal Colin Venema waarbij gezegd moet worden dat de laatste goal nog mooier was dan de voorgaande doelpunten.

Na de 4-1 winst op SJC nu de 5-1 overwinning op Westlandia. Wederom een ruime overwinning met een elftal en spelers dat een goede ontwikkeling door maakt  gezien deze vooralsnog vloeiende voorbereiding.