2253ST
VOORSCHOTEN
tel. 071-5614863

Opstelling Wippolder 1

Voorschoten ’97 had tegen de nummer nummer twee Wippolder her beste van het spel. Het duurde echter lang voordat dit ook zichtbaar werd op het scorebord. Beide ploegen kregen enkele kansjes maar de grootste kansen waren toch voor de gastheren. Wippolder speelde slordig en aanvallend onmachtig vandaag waardoor de Delftse formatie voor het eerst sinds lange tijd het net niet kon vinden. Met een 0-0 stand werd de rust in gegaan en ook in de tweede helft kon Wippolder geen vuist maken.

Het venijn van de wedstrijd zat hem in de staart. Debutant Thijs Berg kon zijn doel lang schoon houden maar moest in de 73e minuut toestaan dat Thom Wijnalda uit een voorzet de 1-0 kon binnen tikken.

Wippolder probeerde van alles en ook de vorige week zo goed ingevallen wissels konden dit keer geen potten breken. De bezoekers speelde van bank en er vielen grote ruimten op het veld. Ver in blessure tijd was het niet Wippolder dat de gelijkmaker maakte (dit was gezien het spelbeeld ook niet verdiend geweest) maar het was invaller  Nick Guijt die de wedstrijd definitief in het slot gooide, 2-0

De andere uitslagen in deze sterke klasse waren wisselend waardoor de ploegen dichter bij elkaar kruipen. Velo blijft koploper, Wippolder volgt op twee punten en deelt nu de tweede plek met andere debutant DSO.