Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Drie keer is geen scheepsrecht voor Wippolder

Drie keer is geen scheepsrecht voor Wippolder

Wippolder 1 (zon)

1 - 3

Antibarbari 1 (zon)

Competitie

2e klasse D

Datum

10 oktober 2021 14:00

Scheidsrechter

V.V. Karagantcheff

Accommodatie

Sportpark Pauwmolen
Rijksstraatweg 9
2628GZ
DELFT
tel. 015-2567021

Vandaag stond wedstrijd nummer drie op het programma voor het Delftse Wippolder, thuis tegen het Rotterdamse Antibarbari. Met twee overwinningen op rij zijn beiden ploegen goed gestart en mocht men gaan uitmaken wie er aanspraak mocht maken voor een derde overwinning.

De gehele wedstrijd was niet fraai om te zien en het waren uiteindelijk de bezoekers die de gelukkigste waren deze zonnige zondag middag.

In de eerste helft kregen beide ploegen twee halve kansen en was er eigenlijk behalve het slordige spel en de vele diepe ballen weinig bijzonders te melden.

Anthony Sintniklaas was niet trefzeker toen hij alleen op de doelman af ging en aan de andere kant dacht Antibarbari een penalty te kunnen krijgen maar liet scheidsrechter Karagantcheff door spelen.

De tweede helft was iets aantrekkelijker voor het publiek. Beiden ploegen speelden voor de winst en hierdoor viel er meer ruimte. De bezoekers waren de eerste die gebruik maakte van de verkregen ruimte. In de 63e minuut kon Antibarbari de 0-1 intikken bij de tweede paal. Wippolder trok direct verder vooruit op zoek naar de gelijkmaker.

Een paar minuten later in de 68e minuut lag deze er al in en kon de thuisploeg ook juichen. Casper Spaan werd de diepte in gestuurd, controleerde de bal en schoot alleen afkomend op de keeper de bal hard en onhoudbaar achter de Rotterdamse goalie , 1-1

Wippolder rook meer en trok verder ten aanval. Het spel was niet zo verzorgd zoals de afgelopen weken maar toch kwamen er enkele mogelijkheden om een voorsprong te krijgen. In de 84e minuut zette Marco van Trier met een sluwe steekbal aanvoerder Daley Uythof alleen voor de keeper. Uythof kapte een laatste speler nog uit maar zijn schot in de verre hoek werd door de doelman met een voet net naast getikt. 

Nog geen minuut later was het aan de andere kant wel raak. Een diepe bal leek buitenspel op te leveren , de spelers van dachten hiervoor te kunnen stoppen maar een opkomende middenvelder stond geen buitenspel en mocht van de scheidsrechter door gaan en schoot de 1-2 in de verre hoek.

Wippolder probeerde alsnog een punt over te houden aan het duel maar het waren de bezoekers die uiteindelijk in de 93 minuut de 1-3 scoorde en de wedstrijd definitief in hun voordeel besliste.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!