Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wippolder kan geen vuist maken

Wippolder kan geen vuist maken

Wippolder 1 (zon)

0 - 1

Coal 1 (zon)

Competitie

2e klasse D

Datum

31 oktober 2021 14:00

Scheidsrechter

S.S. Gajadien

Accommodatie

Wippolder Sporthal (Delft)
Rijksstraatweg 9
2628GZ
DELFT
tel. 015-2567021

Opstelling

Op een druilerige dag speelde Wippolder deze zondag thuis tegen het Rotterdamse COAL. Achteraf gezien haalde deze wedstrijd qua amusementswaarde geen hoog cijfer en waren de doelpunten duur.

 

Eerste helft  

Trainer Mark Moen moest in verband met een waslijst aan afwezigen puzzelen om het elftal samen te stellen. 

De eerste helft ging over en weer , Wippolder had de wedstrijd onder controle maar kon zelf voorin geen vuist maken. COAL probeerde de creatieve en snelle voorhoede aan het werk te zetten maar de middenvelders waren te slordig in de passing. Pas naar mate de eerste helft vorderde werden de eerste kansen gecreëerd. COAL dacht te kunnen juichen echter werd een doelpunt afgekeurd en Wippolder kreeg aan het einde van de eerste helft een drietal halve kansen. Twee schoten van Daley Uijthof gingen net naast het doel waardoor beide ploegen met 0-0  de rust in gingen.

Tweede helft 

De tweede helft was slordig met veel onderbrekingen door de vele overtredingen. Nadat de bezoekers na ruim een uur spelen via een aanval over links op 0-1 kwamen wilde Wippolder direct wat terug doen. Scheidsrechter Gajadien probeerde echter de wedstrijd en duels kort te houden maar dit kwam de snelheid niet ten goede en er ontstonden de nodige irritaties aan beide kanten. 

Wilpolder probeerde wel maar creëerde weinig tot geen echte kansen. COAL speelde het verloop van de wedstrijd ook niet geweldig maar een aantal technisch vaardige spelers bleef de verdediging bezig houden en in combinatie met het vele tijdrekken konden de rotterdammers de 0-1 behouden.

COAL aanvaller Delgado pakte vijf minuten voor tijd nog een tweede gele kaart en kon met rood inrukken.

Wippolder dacht vlak voor tijd via een schot van Marco van Trier nog te kunnen juichen maar het schot werd geblokkeerd vlak voor het doel en de scheidsrechter floot kort daarna af.

Achteraf gezien was Wippolder vandaag net zo matig als het weer en moet er volgende week tegen koploper HVV uit een ander vaatje getapt worden om aansluiting te houden met de bovenste plekken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!