Wippolder op schot tegen Schipluiden

Gotzenhainsingel 14
2665KP
BLEISWIJK

Opstelling Wippolder 1 (zon)

Dinsdag avond oefenende Wippolder bij en tegen het een klasse lager uitkomende Schipluiden. Beide ploegen mistte een aantal spelers maar de wedstrijd is een nuttige pot in aanloop naar de eerste beker wedstrijd van aankomend weekend.
Na wat aftasten liet Wippolder enkele goede aanvallen zien met kansen voor Casper Spaan en Rick Luisman. Aan de andere kant kreeg de thuisploeg een goede kans vlak voor het doel maar het schot werd geblokkeerd.

Gedurende de eerste helft werd niveau verschil na 30 minuten pas bezegeld met een doelpunt. Casper Spaan rondde schitterend af in de linker boven hoek na voorbereidend werk van Tim Lotters. Niet veel later een aanval over de andere kant waarbij Venema voorlegde , Spaan niet zelf zuchtig was en Anthony Sintniklaas zorgde voor de 0-2
Nog geen vijf minuten na de tweede treffer mocht Sintniklaas aanleggen voor een penalty. Doelman Tom Boks wist eerder een aantal keren redding te brengen maar kon de 0-3 niet afwenden.

Na rust wisselde beide trainers van der Zwan en Moen veelvuldig en kreeg Wippolder wederom een aantal goede kansen. De 0-4 kwam voort uit een pass van Jari Seffelaar. Hij zette de opkomende Tim Makkus diep weg en de voorzet werd goed klaar gelegd bij de tweede paal waar Colin Venema af kon ronden.
Met nog een half uur te spelen zette Rick Luisman de diepgaande Venema alleen voor doelman Boks. De rappe rechterflank speler was niet zelfzuchtig en legde af op Sintniklaas die hierna de 0-5 aantekende en zijn derde doelpunt van de avond maakte.

Schipluiden kon geen vuist maken maar wist in de 78e minuut nog wel een doelpunt te maken uit een vrije trap, 1-5
Na de 1-5 nog enkele mogelijkheden voor de gasten maar de scherpte was er af voor wat betreft de afronding en een ieder kan de balans opmaken en zich voorbereiden op aanstaande zaterdag.