Accommodatie

Onbekend

Opstelling Wippolder JO17-2

Vandaag op het programma de uitwedstrijd Delft B1 - Wippolder B2.

In de 20ste minuut scoort van Sprang uit een voorzet van Zare 0-1. Vijf minuten later scoort Lamers uit een voorzet van Alleblas het tweede doelpunt 0-2. Daarna werd er in de 1ste heflt niet meer gescoord.

Na de rust komen Schrok (voor van Sprang) en Beernink (voor Spiessens) in het veld. In de 44ste minuut sccoort Delft 1-2. Negen minuten later wordt het 2-2. En dan in de 58 minuut scoort Dijksman het staat 2-3. Er vindt een wissel plaats Spiessens (voor van der Berg). In de 63ste minuut krijgt De Bruin een gele kaart en wordt er met 10 man gespeeld. Vier minuten later wordt de gelijkmaker gemaakt en staat het weer gelijk 3-3. In de 74ste minuut een wissel van Sprang (voor Zwang). In de 74ste minuut krijgt Beernink een gele kaart.

In de 83ste minuut fluit de scheidsrechter voor het eindsignaal.